Allasterapia

7

Tuotamme allasterapiapalvelut omassa terapia-altaassamme. Altaamme on porrastettu neljään tasoon, joiden syvyydet ovat 70, 90, 120 ja 150 cm. Allasveden lämpötila on n. +28 astetta.

Altaaseen siirtyminen tapahtuu portaista tai luiskaa pitkin kävellen tai suihkupyörätuolilla.

Yksilöterapia

Allasterapia on hyödyllinen terapiamuoto, jonka avulla voidaan hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä neurologista kuntoutusta tarvitsevia asiakkaita. Jos toivut jostakin vammasta tai leikkauksesta, tuo vedessä harjoittelu helpotusta harjoitteluun. Allasterapiassa pystytään tehokkaasti ja turvallisesti kuntouttamaan tuki- ja liikuntaelimistöä sekä harjoittamaan vartalonhallintaa ja tasapainoa. Veden tukeva ja vastustava ominaisuus tarjoaa helpotusta ja tehokkuutta harjoitteluun.

Vedessä asiakas pystyy tekemään harjoituksia, jotka muuten ovat vaikeita tai jopa mahdottomia. Lisäksi vesi helpottaa kipua ja hydrostaattinen paine vähentää turvotuksia.

Allasterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman sitä. Tarvittaessa terapeutti on altaassa mukana.

Ryhmäterapia

Allasryhmät ovat hauskaa kunnon kohotusta niille, joiden nivelet eivät kestä liiallista kuormitusta. Se soveltuu esim. polvi-, lonkka- ja olkapäävaivoista kärsiville. Veden vastus tuo tehokkuutta harjoitteluun.

Allasryhmässä voit jatkaa yksilöallasfysioterapian jälkeen kuntoutumistasi. Ryhmään voit tulla ilman lääkärin lähetettä.

Allasryhmä sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Pienryhmissämme on 3-5 henkilöä.

 

Siirry ajanvaraukseen!