Muu terapia

Kinesioteippaus

m_kinesioteippausIMG_07371

Kinesioteippauksen ideana on ohjata, tukea ja aktivoida kehon normaaleja liikemalleja. Sen avulla pyritään vaikuttamaan kivun lievittymiseen ja nivelten liikeratojen lisäämiseen.

Pintalämpöhoito

Pintalämpöhoitoa voidaan käyttää esihoitona erilaisissa lihasten jännitys – ja rasitustilanteissa sekä nivelten lukkotilanteissa pyrittäessä laukaisemaan ylimääräistä jännitystä.

Parafiini

DSC00024 – Kopio

Parafiini on paikallinen pintalämpöhoito, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Se lievittää kroonisten kipujen aiheuttamia vaivoja ja saa nivelet notkeammiksi. Parafiini sopii hyvin myös reumaa sairastaville.

Syvälämpöhoito

Ultraääni on syvälämpöhoito, jota käytetään, kun lämpövaikutus halutaan syvemmälle kudoksiin ja hyvin rajatulle alueelle.
Se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä lievittää kipua ja lihasjännitystä.

Sähköhoidot

Sähköhoitojen tarkoituksena on akuutin tai kroonisen kivun lievittäminen.
Kivun syy voi olla esim. hermoärsytys, lihasjännitys, leikkauksen jälkitila tai nivelen kuluman aiheuttama kiputila.

Laser

Laser-hoito on tarkoitettu akuuttien ja kroonisten pehmytkudosten kiputilojen hoitoon. Sitä käytetään mm. rasituskipujen ja nivelkulumien aiheuttamien kiputilojen helpottamiseksi muun fysioterapian ohessa. Terapialla voidaan myös nopeuttaa makuuhaavojen ja muiden haavojen paranemista.

Siirry ajanvaraukseen!