Allasterapia

Kuntsulta löytyy oma terapia-allas sekä naisten ja miesten pesu- ja pukutilat. Allasterapiaa toteutamme 29° vedessä  neurologisten asiakkaiden, reuma-asiakkaiden, lasten ja nuorten, erilaisten tapaturmien jälkeisessä terapiassa sekä kaikkien asiakkaiden kanssa, jotka hyötyvät vedessä annettavasta terapiasta.

Terapia-altaassamme on neljä eri syvyyttä: 70cm, 90cm, 120cm ja 150cm. Tämä mahdollistaakin harjoittelun yksilöllisesti ja monipuolisesti. Lisäksi liuska ja lainattavat suihkupyörätuolit mahdollistavat pääsyn altaaseen esteettömästi.  Siirtoihin meiltä löytyy myös nosturi. Avustajat ja saattajat ovat tervetulleita mukaan.

Allastiloissa meiltä löytyy monipuolisesti terapiassa hyödynnettäviä välineitä kuten lötköpötköjä, hymynaamoja, nilkkapainoja, vesijuoksuvöitä sekä paljon muuta. Meillä on myös käytettävänä vesihieronta-amme.

Allasterapia on äärettömän tehokas ja monipuolinen kuntoutusmuoto. Se mahdollistaa tasapainon, koordinaation ja lihasvoiman harjoittelemisen tehokkaasti, vaikka samaiset harjoitteet eivät onnistuisi kuivalla maalla. Vedessä ihmisen paino kevenee ja niveliin kohdistuva paine helpottuu.  Kovan treenin lisäksi vesi mahdollistaa oivan keinon rentoutua, lisätä nivelten liikkuvuutta ja helpottaa kiputiloja.

Allasterapiaan voit hakeutua joko itsemaksavana tai maksusitoumuksella, jossa maksajana toimii esimerkiksi KELA, vakuutusyhtiö tai oma kotikunta.

Lisätietoa palvelusta saat asiakaspalvelustamme puhelinnumerosta 03-31425800 / Kuntsu

Anna palautetta palvelustamme

    Valikko