Muut terapiapalvelut

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään enimmäkseen muiden hoitomuotojen tukena. Sen avulla voidaan esim. rentouttaa tai aktivoida lihaksia, lievittää turvotusta lymfakiertoa edistämällä tai ohjata nivelen asentoa tai liikettä. Voit kuitenkin varata ajan myös pelkkään teippaukseen, tällöin on kuitenkin hyvä keskustella terapeutin kanssa myös muiden hoitomuotojen tarpeellisuudesta.

Pintalämpöhoito

Pintalämpöhoitoa voidaan käyttää esihoitona erilaisissa lihasten jännitys – ja rasitustilanteissa sekä nivelten lukkotilanteissa pyrittäessä laukaisemaan ylimääräistä jännitystä.

Parafiini

Parafiini on paikallinen pintalämpöhoito, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Se lievittää kroonisten kipujen aiheuttamia vaivoja ja saa nivelet notkeammiksi. Parafiini sopii hyvin myös reumaa sairastaville.

Syvälämpöhoito

Ultraääni on syvälämpöhoito, jota käytetään, kun lämpövaikutus halutaan syvemmälle kudoksiin ja hyvin rajatulle alueelle.
Se vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä lievittää kipua ja lihasjännitystä.

Sähköhoidot

Sähköhoitojen tarkoituksena on akuutin tai kroonisen kivun lievittäminen.
Kivun syy voi olla esim. hermoärsytys, lihasjännitys, leikkauksen jälkitila tai nivelen kuluman aiheuttama kiputila.

Laser

Laser-hoito on tarkoitettu akuuttien ja kroonisten pehmytkudosten kiputilojen hoitoon. Sitä käytetään mm. rasituskipujen ja nivelkulumien aiheuttamien kiputilojen helpottamiseksi muun fysioterapian ohessa. Terapialla voidaan myös nopeuttaa makuuhaavojen ja muiden haavojen paranemista.

Anna palautetta palvelustamme

    Valikko